Tentang Kami

Rudong Chain Works

Kami gaduh seueur produk ranté, utamina dibagi kana 6 katégori: Ranté link baja biasa, ranté tesnile tinggi, ranté stainless steel, ranté Salju, ranté Simpul sareng ranté Sato, ngalangkungan langkung 400 ukuran sareng spésifikasi. Kapasitas produksi taunan langkung ti 60,000 ton, rengking anu munggaran di Asia sareng anu kadua di dunya.
Rudong Chain Works

Kontrol Kualitas

QC tetep prioritas utama urang. Kami ayeuna Certified ISO9001 (2015). Ranté EN818-2 & EN818-7 G80 sareng jinis inten ranté salju kami Certified TUV / GS. Produk kami ilahar dianggo dina filed perikanan laut, ngariung, ngangkat, anti ngageser sareng ngahias.
Quality Control

Enquiry Pikeun Pricelist

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.
10